Üzletistart

Vegyen részt raktáros képzésen, és tevékenykedjen sikeresen új szakmájában!

Jelenlegi munkakörében nem érzi jól magát, és szeretne új szakmát tanulni? Szívesen végezne fizikai munkát, ugyanis az ülőmunka távol áll Öntől? Lehetősége van raktáros képzésre jelentkezni, és az elméleti, illetve gyakorlati tudás megszerzését követően sikeres raktári dolgozóvá válhat.

Sokan vagyunk, akik elégedetlenül végezzük jelenlegi munkánkat. Ennek legfőbb oka, hogy nem olyan tevékenységgel foglalkozunk, amely örömünkre szolgál. Előfordul, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem találunk olyan lehetőséget, ami minden szempontból megfelelő a számunkra. Egyik esetben sem szabad beletörődnünk jelenlegi helyzetünkbe, ugyanis bármikor dönthetünk úgy, hogy felnőttképzésre jelentkezünk. Amennyiben el tudjuk képzelni, hogy raktárban dolgozunk, és megtanulnánk az áruátvétellel, illetve a mozgatásukkal, tárolásukkal kapcsolatos tudnivalókat, érdemes raktáros képzésen részt vennünk.

Többféle képzés közül választhatja ki az ideális tanfolyamot Profissimus Tanácsadó Irodánk segítségével. Lehetősége van raktáros képzésre jelentkezni, ahova elegendő az alapfokú iskolai végzettség. A raktáros képzés végén sikeres vizsgát szükséges tennie. Ezt követően el tudja végezni az adminisztrációs feladatokat, az árukiszállítás előkészítését, a raktári nyilvántartások vezetését, valamint az áruk megfelelő módon történő ellenőrzését. A tanfolyammal kapcsolatos további információért látogasson el a www.profissimus.hu internetes oldalunkra!

Dolgozzon olyan munkakörben, ahol szívesen végzi tevékenységét!  Szerezzen gyakorlati és elméleti tudást raktáros képzésen, teljesítse feladatait hatékonyan! Ha szeretne színvonalas oktatáson részt venni, és a későbbiek során is hasznos információkat elsajátítani, jelentkezzen hozzánk! Bármilyen kérdése merül fel a felnőttképzésekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, a 06-72-497-620-as számunkon vagy írjon nekünk e-mailt az iroda@profissimus.hu címünkre, mindenben szívesen segítünk!