Telekommunikáció

Végezze a változásoknak megfelelően az online számlázást pénztárgéppel!

Nélkülözhetetlen eszköze a pénztárgép, hiszen bármilyen tevékenységet végez is, elszámolással tartozik a NAV felé? Az online pénztárgép működtetésében, és az online számlázásban új rendelkezések lépnek életbe július hónaptól, amiről tanácsos minél hamarabb informálódni. Az online számlázás pénztárgéppel bekötésre kerül a NAV adatbázisába, így részben másként történik majd az értékesítés dokumentálása.

Az online számlázás modern és jól átlátható fejlődési folyamat kezdete lehet, komoly előrelépést jelent a bürokrácia csökkentésében is. Az online pénztárgépek lehetővé teszik a könnyebben ellenőrizhető, gördülékeny munkavégzést. A folyamatos korszerűsítéseknek köszönhetően idén július 1-től bekötik a számlázóprogramokat a NAV-hoz, mely a számlázóprogramokat használó vállalkozásoknak semmilyen plusz terhet nem jelent, a rendszer ugyanis automatikus.

Ezzel igyekeznek megoldást találni arra, hogy a pénztárgépből és a számlázóprogramból ne jelenjenek meg duplán a készpénzes eladások adatai. Számítanunk kell arra, hogy átalakul az áfa adatszolgáltatási rendszer is. Valós idejű, azonnali adatszolgáltatás valósul meg az online számlázás pénztárgépes alkalmazásával, valamint számlázóprogram használata esetén is. Ha nyomdai úton történik a számlázás, az adatszolgáltatás késleltetett. Fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő típusú online pénztárgép meglétéről, és körültekintően tájékozódjunk az online számlázás pénztárgépes megoldásáról.

Különböző típusú online pénztárgépek beszerzése és javítása ügyében egyaránt rendelkezésére állunk a Cas-Tech-Trade Kft. munkatársaiként. Segítséget nyújtunk abban, hogy a munkaterületének megfelelően, a lehető legjobb termékhez jusson hozzá. Ezáltal gördülékenyen és a legkevesebb hibával teljesítheti a feladatait. Az online pénztárgépeken kívül más eszközöket is megrendelhet tőlünk, amelyek szintén nélkülözhetetlenek a kereskedelem terén. Az online számlázás pénztárgéppel nem okozhat gondot az Ön számára sem, ha a nálunk kapható pénztárgépekkel végzi a munkáját. Tekintse meg kínálatunkat, és olvasson bővebben az online pénztárgépek használatával kapcsolatban a www.penztargepszerviz.hu weboldalunkon!

Használjon megbízható pénztárgépet, és végezze egyszerűen, ugyanakkor hatékonyan a munkáját! Fordítson kiemelt figyelmet az előírások változására, és alkalmazza megfelelően a korszerű online pénztárgépet! Kifogástalan eszköz beszerzése céljából, és az online számlázás pénztárgéppel történő teljesítése ügyében keressen bennünket a 06-1-3305072 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a sales@cttservice.hu e-mail címünkre!