Szállítmányozás

Találjon könnyedén optimális megoldást az iroda költöztetésére!

Nagyobb alapterületre van szüksége irodája fenntartásához, vagy más okok miatt szükséges az iroda költöztetését minél hamarabb megoldania? Nem adódhat nehézsége, ha a munkafolyamat lebonyolítását profi költöztető cégre bízza. Optimális megoldásra juthat, stresszmentesen és kellemetlenségek nélkül szállíttathatja el értékeit az új irodába, amennyiben tapasztalt szakemberek segítségét kéri.

Többféle ok miatt kerülhet sor irodánk költöztetésére. Ha nagyobb helyiségekre van szükségünk, más körülményekre vágyunk, vagy egyéb célból van szükségünk a meglévőtől eltérő környezetre, érdemes a költöztetést minél hamarabb megoldanunk, azonban problémát okozhat a sok használati tárgy fuvarozása, a rengeteg dokumentum szelektálása, csomagolása. Megkímélhetjük magunkat a bonyodalomtól, ha hozzáértő költöztető cégre bízzuk az iroda költöztetését.

Teljes körű költöztetés és a részfeladatok ellátásának igénye esetén egyaránt rendelkezésére állunk az M-Street Kft. munkatársaiként. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen aprólékos munkára van szükség egy iroda költöztetése alkalmával. Nagy segítséget nyújtunk a különböző dokumentumok csomagolásában, a bútorok szét- és összeszerelésében és a különféle irodatechnikai eszközök biztonságos mozgatásában. Kiemelt figyelmet fordítunk a titkos adatokat tartalmazó nyomtatványokra, amelyek felügyelet mellett, vagy zárt iratkezelési módszerrel kerülnek elszállításra. Ha nem tud mit kezdeni a kiselejtezett iratokkal, gondoskodunk a megfelelő szakcéghez való elszállításukról és megsemmisítésükről. Az iroda költöztetése során semmilyen nehézsége nem adódhat, amennyiben ránk bízza a feladatok ellátását. Bővebb információért látogasson el a www.kozmatrans.hu internetes oldalunkra!

Tartsa rendben irodai kellékeit a költöztetés során is! Oldja meg egyszerűen, gyorsan, és a lehető legbiztonságosabb módon az iroda költöztetését! Jelezze felénk igényeit, és tudja megbízható kezekben értékeit! Kérje ajánlatunkat, és érdeklődjön bővebben költöztető szolgáltatásunkról a 06-30-950-0659-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az mstreet.fuvar@gmail.com e-mail címünkre!