Szállítmányozás

Személyszállítást Egerbe biztonságosan és gyorsan!

Ha kirándulást szervez, reptéri transzferre lenne szüksége, vagy céges csapatépítő tréningre készül, cégünk vállalja a személyszállítást Egerbe és Egerből is. Megbízható szolgáltatást nyújtunk, így érdemes bennünket választania.

személyszállítás Egerben sajnos minden egyéb módon komoly problémákat vet fel, ahogy az ország többi területén is. A tömegközlekedés többnyire lassú és zsúfolt, az időpontok egyeztetésével pedig csak a gond van, főleg abban az esetben, amikor kegy nagyobb csoport mozgását kell összehangolni. Egy osztálykirándulás, illetve egy csapatépítő tréning még akkor is komoly kihívást jelenthet a szervezők számára, ha amúgy rengeteg tapasztalatot szereztek az évek során. Ha vonattal, vagy tömegközlekedéssel kell megoldani, akkor akár egy reptéri transzfer is igazi rémálommá válhat, a buszbérlés azonban tökéletes megoldás minden esetben, hiszen így a csapat biztosan együtt marad, és mindenki biztonságban megérkezik a célállomásra.

Ha egri személyszállításra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és biztos lehet benne, hogy a kirándulás, csapatépítő tréning, vagy üzleti út hatalmas siker lesz! Hosszú évek tapasztalatával, korszerű járművekkel és kedvező árakkal várjuk a Tri-Busz 2005 Kft.-nél. Az adott évszaknak megfelelően felszerelt, alaposan ellenőrzött, folyamatosan szervizelt és karbantartott, kényelmes ülőhelyekkel ellátott buszokat bérelhet tőlünk bármilyen célra, így a személyszállítás Egerbe és környékére is megoldható. Ha színvonalas személyszállításra van szüksége, mi vagyunk az ideális választás!

Az egri személyszállításról és további szolgáltatásainkról honlapunkon tájékozódhat, amit a www.tri-busz.hu címen ér el. Ha bővebb információra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 06-30-207-9406-os számunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a tribusz@upcmail.hu e-mail címünkre!