Üzlet

Rendszeres és pontos leltározás egyszerre több helyen? Profik segítségével megoldható!

Pontatlan adatai vannak a készletről? Folyamatosan szükség van az áruk rendelésére, de ez csak pontos információk alapján oldható meg? Nincs elég embere a rendszeres leltározásra? Akár egyszerre több helyszínen is megoldhatja a feladatot, ha profik segítségét kéri. Minden szempontból megéri a bérleltározás mellett dönteni, hiszen biztos lehet a precíz munkavégzésben, és elég ideje marad az egyéb teendők ellátására.

Bármilyen termékek raktározásával, értékesítésével foglalkozik, elengedhetetlen a rendszeres leltározás. Fontos, hogy naprakész információja legyen a készlet változásáról, mivel csak így teljesítheti a megrendelők kéréseit, és az adatoknak megfelelően pótolhatja a hiányzó árukat. Sok esetben előfordul, hogy nincs elég idő a leltározás lebonyolítására, vagy egyszerre több raktárban van szükség a teendők ellátására, és ezzel nem tud senkit megbízni. Ilyenkor a legjobb megoldás a bérleltározás. Számos érv szól a leltározás kiszervezése mellett:

  • Független szolgáltatás, így valós adatokat kap
  • Felelősséggel tartozik a megbízott
  • Költséghatékony
  • Gyors és megbízható

Rövid idő alatt juthat kiváló eredményre, ha igénybe veszi cégünk, a Deep Water Kft. szolgáltatását! Hosszú évek óta vállaljuk a leltározást, igyekszünk kérését a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni. Teljes vagy időszakos, egy vagy több helyszínen történő leltározást egyaránt végzünk. Tudjuk, hogy mennyire fontos a hatékony, gyors, problémák nélküli munkavégzés, ezért különösen ügyelünk arra, hogy ne okozzunk fennakadást. Szerezzen bővebb információt megbízható szakembereink tevékenységéről a www.deepwater.hu weboldalon!

Szervezze ki a leltározást, hiszen így időt takaríthat meg, és soha nem lehet kétsége a pontos adatokat illetően! Lépjen velünk kapcsolatba, és beszéljük meg a személyes találkozó időpontját! Hívjon bennünket a 06-30-336-5374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@deepwater.hu e-mail címünkre!