Üzlet

Raktári állványok a hatékony tárolásért

A raktárak sokféle méretűek lehetnek, és annak megfelelően kell választanunk, vagy akár felépítenünk csarnokot, amekkora a várható készletmennyiség lesz. Ezután fontos szempont a megfelelő raktári állványok megléte, amik biztosítják a biztonságos tárolást. Nagyon fontos, hogy ezen raktárbútorokat a rendelkezésünkre álló terület alapján szerezzük be, hogy maximális helykihasználást érhessünk el, és így megnövekedett készletmennyiség esetén is kényelmesen tudjuk tárolni azokat.

Számos típusú raktári állványt különböztetünk meg és használunk a mindennapokban, és a felhasználás módjához igazítva kell kiválasztanunk a számunkra megfelelőt:

-A soros raklapos állványok nagy árutérfogatot képesek tárolni, és nagy terhelhetőséggel rendelkeznek

-A karos állványrendszerek ideális szerelvények, csövek és bútorlapok tárolására, és akár kétoldalas kivitelben is megvalósíthatók

-A bejárható állványok a nem halmozolható készletek tárolására ideálisak, és akár automatizált változat is elérhető belőlük

Emellett raktárberendezéskor használhatunk még gördíthető rakodólapos, többszintes és átfutó állványokat is. Ám ilyen raktári állványok vásárlásakor fontos, hogy olyan raktártechnikai cégtől vásároljunk, ahol professzionális látványtervezéssel, kiszállítással és összeállítással segítenek raktárunk berendezésében.

Ha teljes körű, több évtizedes tapasztalattal rendelkező raktártechnikai segítséget keres a raktári állványok és egyéb raktárbútorok biztosításához, ismerje meg a Store Design Raktártechnika szolgáltatásait! Cégünk a legkorszerűbb technológiákkal kivitelezett, nagy teherbírású raktári állványok forgalmazásával foglalkozik, és segítünk az elrendezés megtervezésében, valamint a szakszerű összeállításban is.

Amennyiben további információra van szüksége a raktári állványok és egyéb raktárbútorok, például salgó polcok és gördíthető állványok fajtáival kapcsolatban, bővebb információt kaphat a www.raktariallvany.hu weboldalon, valamint a 06 30/955-9755-ös telefonszámon és az info@storedesign.hu e-mail címen.