Szállítmányozás

Raklapeladás és felvásárlás Csepelen

A használt raklapoknak hatalmas szerepük van a kereskedelemben és a szállítási folyamatok ellátásában. Kialakításuk rendkívül egyszerű, mégis forradalmasította a logisztikát, hiszen lehetőséget nyújt a kötegelt termékek biztonságos, nagy mennyiségű tárolására, valamint szállítására. A Svensson fivérek által megálmodott EUR típusú raklapok a leggyakrabban használatosak, amik már 1961 óta látják el feladatukat nap mint nap. Megközelítőleg 450-500 millió raklap van ma is forgalomban világszerte. Egy raklap eladással foglalkozó céggel pedig mi magunk is gyorsan és olcsón juthatunk hozzá.

De mik is az EUR raklapok legfőbb előnyei?

– Egységes méretűek

– Nagy mennyiségű kötegelt termék helyezhető el rajtuk

– Targoncákkal is egyszerűen mozgathatók

– A szállítóeszközök (kamionok, hajók) mérete is ezekhez igazított

Amennyiben az Ön vállalkozása is logisztikai feladatok ellátásához keres nagy mennyiségű raklapot, és szeretne kiváló, tartós minőséget, ami ráadásul rendkívül olcsón, raktárkészletről férhető hozzá, válassza raklap eladási szolgáltatásainkat! A Beho-Palett Kft. csapata minden segítséget megad ehhez, hiszen cégünk közel egy évtized szakmai tapasztalatával foglalkozik a raklap eladással és felújítással.

Csepelen található cégünk nyolcéves tapasztalattal rendelkezik a raklap eladás, javítás és felvásárlás területén. Hivatalos EUR/UIC és EPAL javítási engedéllyel rendelkező cég vagyunk, ezzel garantálva, hogy az általunk forgalmazott raklapok a lehető legmagasabb minőséget képviselik, és hosszú távon kiszolgálják feladatukat a logisztikában. Abban az esetben is bátran felkereshet minket, ha vállalkozása nagy mennyiségű, használaton kívüli raklapokkal rendelkezik, hiszen raklap eladási és felvásárlási szolgáltatásaink keretében jutányos áron, azonnal felvásároljuk azokat Öntől.

Ha raklap eladási szolgáltatásokra van szüksége, kérjük, látogassa meg cégünk internetes oldalát a www.beho-palett.hu webcímen, ahol számos információval gazdagodhat Csepelen található cégünk raklap eladási szolgáltatásait illetően! Bővebb információt adhatunk a rendelkezésre álló használt raklapokról a beho@beho-palett.hu e-mail címen, valamint a +36-30/852-3402-es telefonszámon.