Üzlet

Online pénztárgépek megbízható forrásból? Igen!

2013 óta minden kereskedelmi és vendéglátóegységben törvényileg kötelező az online pénztárgépek használata, amik online bekötéssel rendelkeznek, így minden tranzakciót továbbítanak a NAV felé. Ezen pénztárgépek mobilhálózaton keresztül fél óránként továbbítják az adatokat a hatóság felé, de olykor előfordulhat, hogy szúrópróbaszerűen kerülnek lekérdezésre.

Ebből kifolyólag az ilyen egységeket üzemeltetők számára fontos, hogy megfelelő kialakítású, gyors és megbízható online pénztárgéppel rendelkezzenek, amik szakszerűen szolgálják ki az igényeket, és amikkel törvényszerűen végezhetik tevékenységüket. Ez azért fontos, mert jelentősen megkönnyítheti és gyorsabbá teheti a munkavégzést, valamint a tranzakciók lebonyolítását. De hol találhatunk megbízható, mégis megfizethető eladó online pénztárgépeket, valamint árazógépeket és digitális mérlegeket?

Ebben nyújt segítséget cégünk, a Cassa Hungarica Kft., hiszen régóta foglalkozunk modern, márkás, valóban gyors és megbízható online pénztárgépek forgalmazásával, olyan márkáktól, mint a DATECS, a Sam45, a Fiscat és az Euro-150. A kínálatunkban található eladó online pénztárgépek állandó online működésének köszönhetően hosszú távon kiszolgálják majd feladatukat az üzletekben, vendéglátóegységekben és egyéb létesítményekben.

Eladó online pénztárgépek mellett a következőkkel is foglalkozunk:

– Digitális bolti mérlegek forgalmazása

– Árazógépek forgalmazása

– Pénztárgépek javítása, felülvizsgálata és bérbeadása

Amennyiben érdeklődik cégünk szolgáltatásait és eladó online pénztárgépeit illetően, kérjük, keresse fel internetes oldalunkat a www.cassahungarica.hu internetes oldalon, ahol megismerheti aktuálisan forgalmazott eladó online pénztárgépeinket, árazógépeinket és mérlegeinket, valamint letöltheti részletes árlistánkat is!

Ha további kérdése lenne eladó online pénztárgépeinkkel, egyéb termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, várjuk jelentkezését elérhetőségeinken, a 06 30 231 5864-es telefonszámon, vagy az info@cassahungarica.hu e-mail címen!