Üzlet

Online pénztárgépek közvetlenül az importőrtől!

Az elmúlt években az online pénztárgépek minden kereskedelmi egységben kötelezők lettek, amivel a különféle tranzakciók a NAV által is bármikor visszaellenőrizhetők, hiszen ezekkel a pénztárgépekkel folyamatosan továbbításra kerülnek a bevitt adatok. Ezen berendezések mobilinterneten keresztül, SIM-kártyával csatlakoznak a világhálóra, így a taxisoknak, valamint a rendezvényeken forgalmazóknak is kötelező azok használata. Online pénztárgépek vásárlásakor fontos, hogy csakis NAV által bevizsgált, hitelesített gépet vásároljunk boltunk számára, amikkel gyorsan és gördülékenyen végezhetők el a tranzakciók. Ha éppen prémium minőségű pénztárgépeket keres, vásároljon közvetlenül az importőrtől!

Amennyiben közvetlenül az importőr által forgalmazott online pénztárgépet választunk, sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá egy új berendezéshez üzletünkbe. Ráadásul egy ilyen cég sokkal átfogóbb terméktámogatást és hosszabb garanciát képes biztosítani az általuk forgalmazott termékek mellé. Ha éppen online pénztárgépet vásárolna üzletébe, ismerje meg cégünket, és vásároljon TREMOL-termékeket kedvező árakon!

A Nazza Software Kft. által üzemeltetett webáruházban első osztályú TREMOL online pénztárgépeket találhat, amiket közvetlenül az importőrtől vásárolhat meg. Termékeink mindegyike NAV által hitelesített, gyors és modern berendezés, amik akár átszemélyesíthetőséggel és USB vonalkódolvasó-csatlakozási lehetőséggel is elérhetők. Pénztárgépeink könnyen kezelhető, egyszerű papírszalag-befűzéssel és jól látható LCD-kijelzővel rendelkeznek, ezzel garantálva az egyszerű használatot. Cégünk emellett csereakciót és használt pénztárgépeket is kínál ügyfeleinek.

Érdeklik az általunk forgalmazott online pénztárgépek? Kérjük, látogasson el a www.tremol.hu internetes oldalra, ahol mindent megtudhat az általunk forgalmazott termékekről, és meg is rendelheti az Önnek megfelelő készüléket! Személyes tanácsadás vagy bővebb információ esetén elérhet minket a 06 70 610 6868-as telefonszámon és a tremol@tremol.hu e-mail címen.