Üzlet

Oldja meg a tárolást költséghatékonyan, használt Salgó polcokkal!

Egyre több áru elhelyezésére van szükség a cége raktárában? Új helyiséget alakít ki a tároláshoz, és szeretne költséghatékony megoldást találni? A polcrendszerek felállítása elengedhetetlen, hiszen ezek teszik lehetővé az átlátható, praktikus tárolást, de nem szükséges új és drága berendezésre költeni, ugyanis a használt Salgó polcok is a rendelkezésére állnak. A jó állapotú, újrafestett Salgó polcokkal költséghatékonyan oldhatja meg a raktár berendezését.

Az esztétikus raktározás és a könnyű hozzáférhetőség minden munkaterületen elengedhetetlen. Ennek a megvalósítására szolgálnak a polcrendszerek. Fontos, hogy strapabíró, időtálló, az adott áruk méretének és súlyának megfelelő Salgó polcokat alkalmazzunk. Költséghatékony megoldásként lehetőségünk van a használt Salgó polcok igénybevételére, így kevesebb anyagi ráfordítással juthatunk jó állapotú Salgó polcokhoz, ha ezt választjuk.

Kiváló állapotú, használt Salgó polcokat kínálunk rendkívül kedvező áron a Polc Bolt Kft. munkatársaiként. Webáruházunkból könnyedén megrendelheti a szükséges mennyiségű Salgó polcokat, amik csavarkötéssel, vagy kapcsok segítségével rögzíthetőek. A használt Salgó polcokon előfordulhatnak kisebb felületi sérülések, rozsdafoltok, de a nálunk kapható termékek raktárbontásból szerzett, kiváló állapotú, újrafestett darabok, amiknek egy héten belül vállaljuk a szállítását. Amennyiben más eszközökre szintén igényt tart, nálunk egyszerűen hozzájuk juthat. Informálódjon a polcrendszerekről és színvonalas raktártechnikai szolgáltatásainkról a www.polcbolt-online.hu címen elérhető weboldalunkon!

Tegye lehetővé a termékek gondos, átlátható tárolását, valamint a munkafolyamatok gördülékeny elvégzését! Használjon Ön is kiváló állapotú, használt Salgó polcokat, hiszen így gazdaságosan rendezheti be a cége raktárait! Beszerzés ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-96-428-888-as telefonszámunkon, vagy a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címünkön!