Kereskedelem

Oldja meg a nehéz áruk mozgatását targoncabérléssel!

Előfordul, hogy a többszörösére nő a forgalom a raktárában, ami miatt időszakosan szüksége lenne egy olyan eszközre, amely megkönnyíti a teendők elvégzését? Nem szükséges tartósan tárolnia a nagyobb méretű gépeket, és a jelentős anyagi ráfordítástól is megkímélheti magát, ha a targoncabérlés mellett dönt!

A kereskedelem területén folyamatosan szükség van az áruk mozgatására, bármilyen típusú termékek forgalmazásával, illetve szállításával foglalkozunk. Előfordulhat, hogy hirtelen a megszokottnál nagyobb mennyiségű és súlyú anyagok mozgatását kell megoldanunk; ilyenkor nélkülözhetetlen a targonca alkalmazása. Jelentős mértékben megkönnyíthetjük munkánkat, és gyorsabban teljesíthetjük a feladatokat, ha rendelkezésünkre áll a megfelelő típusú targonca. Ha nincs elegendő helyünk a tárolására, vagy nem szeretnénk beruházni saját eszközre, hiszen csak időnként van rá szükségünk, vagy nem vagyunk rászorulva minden nap az emelési munkálatok elvégzésére, akkor érdemes a targoncabérlést választanunk.

Egyedi igényeinek megfelelően nyújtunk megbízható szolgáltatást a Tibatech Kft. munkatársaiként. Targoncabérléssel, eladással és szervizeléssel egyaránt foglalkozunk. Bármilyen kapacitású targoncára van szüksége, nálunk megtalálhatja a legmegfelelőbb munkaeszközt. A legkorszerűbb technológiát képviselő targoncák bérlésére adunk lehetőséget, és hosszabb, vagy akár rövidebb időszakra is igénybe veheti targoncabérlési szolgáltatásunkat. Tájékozódjon részletesen tevékenységünkről, az új és használt targoncák beszerzési, illetve bérlési lehetőségeiről, valamint a gépparkunkról a www.targoncaszalon.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Biztosítsa a gördülékeny munkavégzést nagyobb mennyiségű áru esetén is! Gondoskodjon az egyszerű és gyors anyagmozgatásról! Targoncabérlésért forduljon hozzánk bizalommal! Jelezze felénk igényeit, és tegye fel kérdéseit elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-30-277-1252-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@targoncaszalon.hu e-mail címünkre!