Szállítmányozás

Nagyméretű áruszállításhoz keres partnert?

Nagyméretű termékek, például bútorok vagy építőanyagok vásárlásakor fontos kérdés, hogy a megvásárolt áruk hogyan kerülnek majd új helyükre, otthonunkba vagy az építkezésekre. Számos bolt vállal kiszállítási szolgáltatásokat, de sokszor csak napokkal később tudnak határidőnaplójukba beütemezni minket, pedig számos esetben fontos lehet az azonnali áruszállítás, hogy a munkák megfelelő ütemben mehessenek tovább. Ha éppen ilyen helyzetben van, és megfizethető, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapat segítségét kérné áruszállításban, ismerje meg családi vállalkozásunkat, ahol előre egyeztetett időpontban pontos és megbízható szolgáltatásokat vehet igénybe!

A Szabitrans Logistic Group Kft. 2007 óta foglalkozik a legkülönfélébb áruszállítási és szállítmányozási feladatok ellátásával, és széles járműparkkal, valamint nagy szakértelemmel segítünk a bútor- és darabáruk szállításában is, de bármilyen nagyméretű szállítási feladat ellátása esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére. Rugalmas időbeosztással, karbantartott járművekkel és előre egyeztetett árakon, rejtett költségek nélkül segítünk, hogy a megvásárolt vagy szállítandó áruk egyszerűen jussanak el a célba.

Keszthelyi családi vállalkozásunk csapata az egyeztetett időpontban, teljes körű pakolással és biztonságos fuvarozással segít az áruszállításban, de emellett számos egyéb szolgáltatást is nyújtunk, hiszen költöztetés, billenőplatós munkák, gépi földmunkák, építőanyag szállítás és lomtalanítás esetén is kereshet minket. Csapatunk az Ön elégedettségét tartja szem előtt, hogy a különféle áruszállítási és egyéb fuvarozási feladatokat időben elvégezhessük Önnek!

Amennyiben éppen áruszállítási vagy egyéb fuvarozási szolgáltatásokat keres, látogassa meg cégünk weboldalát a www.szabitrans.hu internetes oldalon, ahol mindent megtudhat tevékenységünkről és referenciáinkról! Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, várjuk jelentkezését a 06-30-268-59-75-ös telefonszámon, illetve az info@szabitrans.hu e-mail címen.