Üzletistart

Milyen adókat szükséges fizetnünk vállalkozásunk után?

Milyen adókat szükséges fizetnünk vállalkozásunk után?

Elérkezett az idő, hogy elindítsa saját vállalkozását? Mielőtt elkezdi tevékenységét, szeretne tájékozódni arról, hogy milyen adókat szükséges megfizetnie? A vállalkozás sikerét nem bízhatja a véletlenre, ezért több tényezőt figyelembe kell vennie, és a mérlegelést követően tanácsos döntenie. Önálló tevékenységet egyéni vállalkozóként és cégként is végezhet. Minimális járulékkötelezettséggel jár a vállalkozása abban az esetben is, ha ténylegesen nem vesz fel jövedelmet, ám az adók megfizetéséről érdemes részletesen tájékozódnia, hiszen ezek egyikéről sem feledkezhet meg.

Saját vállalkozás indítására mindegyikünknek lehetősége van. Olyan tevékenységgel foglalkozhatunk, amely a legközelebb áll hozzánk. Egyéni és társas vállalkozóként egyaránt dolgozhatunk, viszont tisztában kell lennünk a kötelező adók megfizetésével. Egyre többen kezdünk egyéni vállalkozásba. Ebben az esetben meg kell fizetnünk a nyugdíjjárulékot, a természet- és pénzbeli egészségügyi járulékot, a munkaerőpiaci járulékot, valamint a szociális hozzájárulási adót is. Ha társas vállalkozás alapítása mellett döntünk, ezeken az adókon kívül minket terhel a szakképzési hozzájárulás, valamint a személyi jövedelemadó. Tájékoztatást kérhetünk mindezekről, és segítséget kaphatunk a cégalapításban, székhelyszolgáltatásban is, amennyiben tapasztalt szakemberekhez fordulunk.

Ha szeretné profik kezében tudni vállalkozása ügyeit, a Székhelyszolgáltatás Budapesten munkatársaiként készséggel állunk rendelkezésére. Körültekintően informáljuk a vállalkozás indítását érintő tudnivalókról, minden témában tájékoztatást nyújtunk. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás és más teendők esetén egyaránt segítségére vagyunk. Felhívjuk a figyelmét a lehetőségek mellett a kötelezettségekre is, így az adófizetés kapcsán is tájékoztatjuk, ezért nem adódhat nehézsége a vállalkozás elindítása, majd a későbbi évek során sem. Naprakészek vagyunk a folyamatos változásokat illetően. További információért látogasson el a www.szekhelyszolgalat.hu internetes oldalunkra!

Vállalkozzon körültekintően és egyszerűen! Cégalapítás, székhelyszolgáltatás és más hasonló teendők igénye esetén forduljon hozzánk bizalommal! Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat akár már most,  lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-267-4254-es telefonszámunkon!