Üzletistart

Legyen eredményes vállalkozó lakott területi fakitermelőként!

Szeretne vállalkozást indítani, de nem tudja, mibe érdemes belefognia? Olyan tevékenységi kört keres, amire folyamatosan szükség van? A fa szinte mindenhol nélkülözhetetlen: a fűtés, a bútorkészítés és számos más terület elengedhetetlen alapanyaga. Érdemes elgondolkodnia azon, hogy lakott területi fakitermelőként dolgozzon. Fakitermelő képzésre akár most is jelentkezhet, így már ebben az évben elkezdheti a vállalkozást.

A fakitermelés olyan munkafolyamat, amire megállás nélkül, mindenütt szükség van. A telepített, vagy természetes erdőkből származó fákat tesszük elérhetővé feldolgozásra. Ha ezzel a tevékenységgel szeretnénk foglalkozni, értenünk kell a fák kidöntéséhez, a gallyazáshoz, a daraboláshoz, és a hasonló feladatokhoz. Szakszerűen végezhetjük teendőinket, és hosszú éveken keresztül lehetünk eredményesek, ha lakott területi fakitermelőként dolgozunk.

Magas szintű képzésekkel várjuk a Tapis Oktató és Szolgáltató Bt.-nél. Fontosnak tartjuk, hogy elősegítsük a jó teljesítmény elérését, amit értékelünk is. Számos tanfolyamot indítunk, és a sikeres elvégzésükett követően könnyedén indíthat saját vállalkozást. Úgy gondoljuk, hogy akkor lehet igazán eredményes, ha azzal foglalkozik, amit szeret. Lehetőséget nyújtunk arra, hogy lakott területi fakitermelőként dolgozzon. Fakitermelő képzésünkön megszerezheti azt az elméleti és gyakorlati tudást, amely segítségével szakemberré válhat a fakitermelés területén. Részletesen informáljuk a jelentkezési feltételekről, és a költségekről. Tájékozódjon a www.tapis-oktatas.com internetes oldalunkon!

Válasszon olyan munkaterületet, ahol mindig eredményesen tevékenykedhet! Dolgozzon lakott területi fakitermelőként, és biztosítsa anyagi hátterét saját vállalkozásával! Vegyen részt fakitermelő képzésünkön, hogy minél hamarabb elkezdhesse munkáját! Jelentkezés, és a felmerülő kérdések esetén hívjon minket a 06-1-791-2525-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!