Telekommunikáció

Laptop szerviz: ne vegyen újat, nem biztos, hogy megéri!

Laptopok, notebookok, ipadek és egyéb számítástechnikai eszközök használata a mindennapjaink része. Nélkülük szinte megáll az élet. Ha nem is áll meg, lényegesen lelassul és nehezebbé válik az ügyintézés, a kommunikáció, a feladatok elvégzése, legalábbis a világ mostani tempójához képest.

Tehát mindenképpen negatív dolog, ha mondjuk az ember saját laptopja nem teljesít úgy, mint új korában. Lelassul, akadozik a működése, gyakran le is fagy, nehézséget okoz a számítógépnek a korábban pillanatok alatt elvégzett műveletekkel megbirkózni. A kérdés adja magát az ilyen helyzetekben: vásároljunk új számítógépet vagy esetleg kérjük szakember, tehát laptop szerviz segítségét?

A laptop szervizben nemcsak a sérült, szépséghibás gépek javítását végzik el sikeresen, de a szervizt is rájuk bízhatjuk. Egy szervizszolgáltatás kiterjed a gépek karbantartására is. Könnyen lehet, hogy egy alapos átvizsgálás a laptop szervizben meglepő eredményekkel jár. Amit szemétre valónak hittünk, az egy kis segítséget követően akár olyan is lehet, mint új korában. Az évek óta használt laptopokra ráfér egy tisztítás, amit a szakember a laptop szervizben hozzáértő módon végez el. A felesleges adatokat, fileokat, programokat stb. eltünteti, elvégzi azokat a beállításokat, amik a gyorsabb működéshez elengedhetetlenek. Szükség lehet újratelepítésre vagy korszerűbb operációs rendszer installálására, de a memória bővítésére is van lehetőség. A laptop szerviz után a saját gépünket kapjuk vissza, de újszerű állapotban. Tehát nem mindig van szükség drágán új eszközt venni, ami egyszerre nagyobb kiadást is jelent, sokszor elég a régit kicsit felújíttatni.

A www.perfektpc.hu honlapon a Perfekt Computer cég weboldalát találja, ahol megismerheti, hogy a laptop szervizünk milyen szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeinken és tájékozódjon az info@perfektpc.hu email címen vagy a 06-1-243-01-42, 06-20-561-22-58 telefonszámokon!