Energia

Korszerűsítsen költséghatékonyan, energetikai pályázat segítségével!

Régóta tervezi, hogy korszerűsíti cége épületét, ugyanis nincs megelégedve az energiafelhasználás mértékével? Szeretné költséghatékonyabban vezetni a fővárosban, vagy annak környékén található vállalkozását? Most lehetősége van komplex energetikai pályázat igénybevételére, amit érdemes minél hamarabb kihasználnia. Könnyedén oldhatja meg a napelem rendszer telepítését, a fűtés vagy a világítás korszerűsítését. A vissza nem térítendő támogatás óriási segítséget nyújthat abban, hogy hatékonyabban végezze munkáját, és még eredményesebb legyen.

Ingatlanaink fenntartása rengeteg költséggel jár, főként, ha nagy területen működtetjük cégünket. A világítás, a fűtés és a munkaeszközök használata során felhasznált áram nagy kiadásokkal jár. Kényelmesebben végezhetjük munkánkat, és sokat spórolhatunk, ha korszerű rendszereket alkalmazunk. Ha idáig vártunk a felújítással, most semmiképp sem érdemes elszalasztanunk a lehetőséget, ugyanis még mindig nyitva van a budapesti, pest megyei energetikai pályázat.

Benyújthatók a pályázatok napelem rendszer telepítése, világítás korszerűsítése és számos más cél elérése érdekében. A VEKOP 511-es energetikai pályázat rendkívül nagy segítséget nyújthat bármelyikünknek, viszont fontos, hogy alaposan informálódjunk a kritériumokról. Lakásként is működő ingatlanra nem lehet pályázni. Az épület előző évi rendeltetésszerű használatát igazolnunk szükséges. A vissza nem térítendő támogatás és kölcsön intenzitása eltér egymástól, ugyanis épületenergetikára és megújuló energiákra más arány vonatkozik.

Az EnergOptimo Kft. munkatársaiként megbízható segítséget nyújtunk a megfelelő energetikai beruházás kiválasztásában, majd megvalósításában. Helyszíni felmérést végzünk, ezt követően javaslatot teszünk, és előzetes műszaki terveket készítünk. Részletesen tájékoztatjuk a költségvetésről, majd vállaljuk a komplett tervezést, engedélyeztetést is. Napelem rendszer telepítése, világítás korszerűsítése, hőszivattyús rendszerek működtetése esetén és más területeken is számíthat a segítségünkre. Az energetikai pályázattal kapcsolatos további információért és egyéb tudnivalókért látogasson el akár már most a www.energoptimo.hu internetes oldalunkra! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-984-7328-as vagy a 06-20-925-5741-es telefonszámunkon!