Telekommunikáció

Könnyítsen a nyári munkavégzésen speciális vendéglátó programmal!

Hamarosan nyitja vendéglátóhelyét és még nem tudja, hogy oldja meg a forgalom dokumentálását? Gyors és megbízható kivitelezésre van szüksége? Netán nincs megelégedve jelenlegi rendszerével és korszerűsítést tervez? Egyéni igényei szerint beállított vendéglátó programmal kiváló eredményre juthat. A speciálisan kialakított vendéglátó szoftver minden elképzelésének eleget tehet és egyszerűen biztosíthatja a gördülékeny munkavégzést. Nyári idényhelyén kedvező feltételek mellett vehet igénybe kitűnően működő vendéglátó programot, ha körültekintően tájékozódik.

A nyár a vendéglátás kiemelt időszaka, hiszen sok olyan helyen kinyitunk, ahol az év más részeiben zárva tartunk. Étterem, kávézó, cukrászda, szálláshely és számos más típusú üzlet működtetése során gondoskodnunk kell a megfelelő eszközökről. Kulcsfontosságú szerepet tölt be a vendéglátó program, hiszen ez teszi lehetővé a precíz, gyors, gondtalan munkavégzést. Ha nem szeretnénk egész évben használni a szoftvert, lehetőségünk van csak nyárra, a nyári idényhelyek részére kérni, méghozzá akciós áron.

Kedvezményes áron nyújtunk egyedülálló lehetőséget a nyári idényhelyek részére a Stand-Mágus Kft. munkatársaiként. Akciós ajánlatunk kifejezetten a nyári idényhelyek üzemeltetése esetén vehető igénybe. Biztonságban tudhatja vendéglátóhelyét a szezon egész ideje alatt, és akár otthonról is ellenőrizheti munkatársai tevékenységét. Bármilyen típusú üzletet vezet, vendéglátó szoftverünk eleget tesz minden elképzelésnek. Rendelésfelvétel, készletkezelés és elszámoltatás alkalmával egyaránt nagy segítséget nyújt. A rendelésfelvétel egyszerűbbé válhat, a bevételezés gyorsabb lehet, a standolást követő készletkorrekció egy gombnyomással elérhető, valamint lehetősége van több nyelven nyomtatni a vendégblokkot. A vendéglátó program által biztosított funkciók lehetővé teszik a gyors, pontos, gördülékeny munkavégzést.

Higgye el, munkavállalói és vendégei is elégedettek lesznek, ha a mi vendéglátó szoftverünket fogja használni! Bővebb információért látogasson el a www.vendeglato-szoftver.hu címen elérhető honlapunkra!

Biztosítsa a gördülékeny és problémamentes munkavégzést vendéglátó szoftverünk használatával! Írja meg nekünk egyéni igényeit és rendeljen megbízható vendéglátó programot tőlünk! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70/650-1339-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@ettermiprogram.hu e-mail címünkre!