Üzlet

Ismerkedjen meg személyesen az alkatrészek gyártójával kiállításokon, konferenciákon, szakmai napokon!

Különböző berendezések működtetésével foglalkozik, amelyekre szüksége van a hét minden napján? Szeretné megtudni, hol ismerkedhet meg olyan szolgáltatókkal, akik az alkatrészgyártást, a hajtóműjavítást, valamint a rozsdamentes hegesztést is ellátják? Netán partnereket keres rendezvényei megszervezéséhez? A kiállítások, konferenciák, szakmai napok lehetővé teszik, hogy egyre szélesebb körben váljon ismertté cége.

Többféle lehetőségünk van arra, hogyan népszerűsítsük cégünket. A kiállítások, konferenciák, szakmai napok egyedülálló alkalmak, amelyeken érdemes részt vennünk. Ha pedig szervezőként dolgozunk, célszerű minél több olyan szolgáltatót megkeresnünk, akik szívesen vállalják a megjelenést szakmai rendezvényeinken. Az éppen aktuális, szakmával kapcsolatos újdonságokat, információkat első kézből tudhatjuk meg, ha ellátogatunk a különböző programokra. Több szempontból tanácsos kihasználunk az ilyen lehetőségeket, hiszen kiállítóként, szervezőként és ügyfélként is előnyökhöz juthatunk.

Hatékony és modern technológiákkal végezzük az alkatrészek gyártását, a különböző berendezések felújítását, a hajtóművek javítását és számos más tevékenységet. Ránk bízhatja a rozsdamentes hegesztést is, ugyanis rendelkezésünkre állnak az ehhez szükséges eszközök. Hosszú távú garanciát vállalunk az általunk végzett munkákra. Cégünk, a Weldtech Hegesztéstechnológiai Kft., fontosnak tartja a kiállításokon, konferenciákon, szakmai napokon való részvételt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyre szélesebb körben váljon ismertté cégünk, ezért érdemes ellátogatnia különböző kiállításokra, eseményekre, ahol találkozhat velünk. Amennyiben pedig szervezőként tevékenykedik, szívesen vesszük megkeresését. Tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról a www.weldtech.hu internetes oldalunkon!

Helyezze előtérbe a kiállításokon, konferenciákon, szakmai napokon való részvételt, esemény szervezése esetén pedig gondoljon megbízható, színvonalas szolgáltatást nyújtó cégünkre is! Alkatrészgyártással, hajtóműjavítással, rozsdamentes hegesztéssel kapcsolatban érdeklődjön a 06-34/551-555-ös telefonszámunkon vagy a weldtech@weldtech.hu e-mail címünkön!