Iparigépek

Használjon speciális igényeinek megfelelő hajtóművet!

Testre szabott megoldásra van szüksége az anyagmozgatás területén? Fontos a nagy dinamika és a hosszú életű, megbízható üzemeltetés? A hajtóművek nélkülözhetetlenek számos esetben. Nálunk többféle típus közül kiválaszthatja ki az igényeinek legmegfelelőbb hajtóművet.

Az autóiparban, a repülőtereken, az italgyártás terén és még számos munkaterületen elengedhetetlen a hajtóművek alkalmazása. A gazdasági ágazatok nagy része el sem képzelhető a hajtóművek működtetése nélkül. A terhek emelése, süllyesztése, mozgatása során hatalmas segítséget jelent a hajtómű. A folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően többféle hajtóműhöz juthatunk hozzá. Így a felhasználási területeknek megfelelően kialakított hajtóműveket alkalmazhatjuk. A hajtóműves motorok egy hajtóműből és egy motorból álló egységet képeznek. A fejlesztések során új hajtómű típusokat találtak fel. A leggyakrabban háromfázisú váltakozó áramú motorral vagy szervomotorral kombinált hajtóművekkel találkozhatunk. Ezek felépítése eltér egymástól. Alkalmazási területüktől függően könnyű, közepesen nehéz és nehéz terhelésre, valamint rövid és hosszú bekapcsolási időkre alkalmas készülékek állnak rendelkezésünkre. A hajtóműves motor fontos jellemzőjeként említhetjük meg a kihajtási oldal maximális forgatónyomatékát. Ezt a mértéket elengedhetetlen figyelembe vennünk, hiszen nem mindegy, hogy mekkora az általa mozgatott terhelés. A párhuzamos tengelyű hajtóművek, a bolygókerekes hajtóművek és a derékszögű hajtóművek más-más eszközök működtetése esetén nélkülözhetetlenek.

Homlokkerekes és kúpkerekes hajtóműves motorok, egyenes hajtóművek, csigahajtóműves motorok és számos más típusú hajtóművek széles választéka áll rendelkezésére cégünknél! Gyors kiszolgálással és kedvező árakkal várjuk! Raktárkészletünkkel biztosítjuk a termékekhez való rövid határidőn belüli, egyszerű hozzájutást.

Nem csak hajtóművek értékesítésével foglalkozunk: hibaelhárításának esetén is számíthat a segítségünkre! Informálódjon részletesen a hajtóműves motorokról és színvonalas szolgáltatásunkról a www.triodamotor.hu honlapunkon!

Működtesse gondtalanul és gördülékenyen rendszereit! Alkalmazzon igényeinek megfelelő hajtóművet és könnyítsen a feladatok elvégzésén! Minőségi eszközök beszerzése ügyében forduljon hozzánk bizalommal! Érdeklődjön a 06-1/297-3057-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a motor@triodamotor.hu címünkre!