Üzletistart

Használjon minőségi és praktikus tisztítószereket szállodájában!

Sok vendéget vár hotelébe, szállodájába? Bármekkora épület fenntartásáért felelős, naponta szükség van a takarításra. Nagymértékben megkönnyítheti saját és munkatársai dolgát, ha gazdaságos és egyszerűen használható tisztítószereket alkalmaz. Lehetősége van költséghatékonyan biztosítani minőségi megoldást, ha megfelelő szolgáltatótól rendeli meg a nélkülözhetetlen tisztítószereket és más higiéniai termékeket.

Nyáron kiemelt szerepet kap a vendéglátás. Olyan szálláshelyeket, üzleteket is kinyitunk, amelyek az év más részében nem biztos, hogy üzemelnek. Ha szeretnénk elégedettek lenni, az előírásoknak megfelelni és rengeteg visszatérő vendéget fogadni, akkor kiemelt figyelmet szükséges fordítanunk a takarítási munkálatok színvonalára. A minőségi tisztítószerekből gazdaságosan is beszerezhetjük a legideálisabbakat. A takarító eszközök és a folyamatosan pótlásra váró higiéniai termékek szintén megrendelhetők költséghatékonyan, ha körültekintők vagyunk.

Egyszerű és gazdaságos megoldást nyújtunk a higiéniai feladatok ellátása céljából. Cégünk kiváló minőségű tisztítószereket kínál többféle kiszerelésben. Termékeink segítségével gördülékenyen és költséghatékonyan végezheti a rendszeres takarítási munkálatokat. Ha hotelt vagy más hasonló szállás- illetve vendéglátóhelyet üzemeltet, kollégái számára biztosítani tudja a legmegfelelőbb kellékeket és anyagokat egy helyről. Az ablakok, az üvegek, a liftek naponta várnak tisztításra. Tudjuk, hogy sok időt, energiát és jelentős mértékű anyagi ráfordítást igényelnek a különböző munkafolyamatok. Megbízható szolgáltatást nyújtunk költségei és a nagy munkaerőigény csökkentése céljából. Tisztítószereink között rátalálhat olyan felülettisztítóra, amely hosszan tartó megoldást biztosít. Lehetőséget adunk a munkálatok gazdaságosabb, gyorsabb ellátására. Ragadásmentes, szagtalan termékeinkkel sokkal könnyebbé válhat a teendők elvégzése. Bármilyen felület takarítására, berendezés használatára vagy eszköz fertőtlenítésére van szükség, nálunk megrendelhet minden tisztítószert kedvező áron. Informálódjon részletesen termékkínálatunkról a www.trendeco.hu címen elérhető weboldalunkon!

Takarítson meg jelentős összeget azáltal, hogy gazdaságos, hatékony tisztítószereket alkalmaz! Tisztítószerek, takarító eszközök és egyéb higiéniai termékek vásárlása esetén forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-23/332-084-es vagy a +36-72/711-046-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a trendpapir@trendeco.hu e-mail címünkre!