Üzlet

Használja ki a fénymásoló bérbeadás lehetőségeit!

Meghibásodott a fénymásológépe, és gazdaságosan már nem javítható? Szüksége van még egy készülékre, ugyanis csak így tudja feladatait gördülékenyen ellátni? Nem szükséges új berendezést vásárolni, hiszen ennél jóval költséghatékonyabb megoldás a fénymásológép bérlés. Egy fénymásolók bérbeadásával foglalkozó cégnél hamar megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb eszközt.

A fénymásolásra és nyomtatásra alkalmas készülékek nélkülözhetetlenek minden irodai környezetben. Ha egy elromlott berendezés javítására kerül sor, vagy egy új beszerzése előtt áll, akkor nagyobb összeg kiadására számíthat, de ennél jobb megoldást is találhat, és megóvhatja magát a gép egy összegben való kifizetésétől. A fénymásoló bérbeadás lehetőséget nyújt arra, hogy kiváló minőségű termékhez jusson hozzá a teljes összeg megfizetése nélkül, vagyis sokat spórolhat, és megbízható gépet működtethet, ha a fénymásológép bérlése mellett dönt, ráadásul a karbantartás és a javítás díja nem Önt terheli.

Egyéni igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb készüléket cégünknél, a Büro 44 Irodatechnikai Kft.-nél. Több szempontot is figyelembe veszünk, amikor átadjuk a szükséges gépet, hiszen nagyon fontos kérdések, hogy milyen gyakorisággal és mennyi nyomtatvány sokszorosítása történik. Eszerint döntjük el, hogy pontosan melyik berendezés használata lenne a legideálisabb az adott munkaterületen. Hozzáértő munkatársainkkal színvonalas szolgáltatást nyújtunk a fénymásoló bérbeadás terén, mert célunk, hogy Ön elégedett legyen, és hosszú időn keresztül eredményesen végezhesse a munkáját. Tudjon meg többet tevékenységünkről és a fénymásológép bérlés előnyeiről a www.buro44.hu weboldalunkon!

Oldja meg irodai feladatait kevesebb kiadással, és biztosítsa egyszerűen a megfelelő típusú és teljesítményű irodai készülékeket: vegye igénybe a fénymásoló bérbeadási szolgáltatásunkat! Érdeklődjön a tőlünk beszerezhető termékekről és a fénymásológép bérlés feltételeiről a 06-1-221-8175-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@buro44.hu e-mail címünkre!