Üzletistart

Gyorsítson munkáján az igényeinek megfelelő szeletelőgéppel!

Gyorsítson munkáján az igényeinek megfelelő szeletelőgéppel!

A kereskedelem, vagy a vendéglátás területén dolgozik, ahol szükség van a termékek folyamatos szeletelésére? Netán otthoni munkálatain könnyítene? A szeletelőgép nagy segítséget jelenthet, hiszen rövid idő alatt szeletelhet nagy mennyiséget bármilyen áruból. Igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb készüléket. Lehetősége van akár automatizált, szeletszámlálóval ellátott szeletelőgépet alkalmazni, amivel még több időt és energiát spórolhat.

A szalámik, sajtok és hasonló áruk szeletelése az élelmiszerüzletekben és a vendéglátóhelyeken egyaránt nélkülözhetetlen. A megrendeléstől, vagy a vendégek számától függ, hogy pontosan hány szelettel készülünk. Meglehetősen nehéz és időigényes feladat, ha nagy mennyiségű termék szeleteléséről kell gondoskodnunk. Szerencsére rendelkezésünkre állnak a különböző típusú szeletelőgépek, amelyek könnyedén használhatóak. Fontos, hogy a munkaterületnek és az igényeknek megfelelően válasszuk ki készülékünket. Egymástól eltérnek a teljesítményük és a működtetésük szerint, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kézi, vagy automata szeletelőgépet választunk.

Gravitációs elven működő, félautomata és automata szeletelőgépek széles kínálatával várjuk a Kőlux Kft. webáruházában. Biztos szakmai háttérrel segítjük a színvonalas és gyors munkában. Ha nem tudja, pontosan melyik szeletelőgép lenne a legideálisabb a tevékenysége során, szívesen adunk tanácsot. A szállítást, az üzembe helyezést, valamint a szervizelést illetően egyaránt számíthat ránk. Minden egyes szeletelőgépről részletes információt adunk, így könnyedén hozzájuthat a vállalkozása számára legmegfelelőbb készülékhez. Látogasson el a www.ma-ga.hu weboldalunkra!

Használja ki a korszerű eszközök előnyeit! Szerezze be minél hamarabb az Ön számára legmegfelelőbb szeletelőgépet, és végezze munkáját egyszerűbben! Gyors és kifogástalan eredmény érdekében forduljon hozzánk segítségért! Bármilyen kérdése merül fel a szeletelőgépekkel kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal a 06-20-957-4553-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@ma-ga.hu e-mail címünkre!