Szállítmányozás

Gondoskodjon a biztonságos áruszállításról raktér burkolásával!

Rendszeresen szállít árukat gépjárművével? Igyekszik a rendelkezésre álló teret maximálisan kihasználni, de gyakran adódik nehézsége? Ha még nem gondolt a raktér burkolásra, most itt az ideje, hogy tájékozódjon ennek előnyeiről. Professzionális műanyag burkolattal biztosíthatja a megfelelő tapadást, és sokkal könnyebben tarthatja tisztán az autó belső terét.

A különböző termékek szállítása során nem csupán a csomagolás minősége fontos, hanem a szállítást végző gépjármű belső tere is kiemelt szerepet játszik. Akkor tudunk minél több csomagot, vagy bármilyen árut sérülésmentesen szállítani, ha megteremtjük a megfelelő körülményeket. Amennyiben a raktér burkolása silány, nem tudhatjuk biztonságban termékeinket. Bármikor előfordulhat, hogy közlekedési eszközünk meghibásodik, vagy váratlan helyzet miatt hirtelen meg kell állnunk. Ilyenkor az áruk is sérülhetnek, ha nem megfelelő a raktér burkolás. Műanyag felhasználásával precíz, időtálló megoldást érhetünk el.

Professzionális raktér burkolást vállal PGplast cégünk. Műanyagot alkalmazunk munkálatunk során, amely lehetővé teszi a megfelelő tapadást, éveken át megtartja kiváló minőségét, és rendkívül egyszerűen takarítható. A műanyaggal borított raktér a szigorú elvárásoknak is megfelel, ezért szinte bármilyen áruk szállítására alkalmas. Biztos lehet az időtállóságában, valamint nehezebb súlyok elhelyezését követően is megtartja kifogástalan állapotát. Megfizethető áron biztosítjuk a raktér burkolását. Informálódjon részletesen színvonalas szolgáltatásunkról www.pgplast.hu honlapunkon!

Használja ki maximálisan a rendelkezésre álló helyet járművében úgy, hogy az áruk ne sérüljenek szállítás közben! Alkalmazza Ön is a műanyaggal történő raktér burkolást, és juttassa el áruit minden alkalommal sérülésmentesen a kijelölt célba! Kifogástalan megoldás érdekében, és felmerülő kérdései esetén lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-542-0672-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@pgplast.hu e-mail címünkre!