Üzlet

Forduljon profikhoz vetőmagok, lenmag és tökmag előállításért!

Színvonalas munkát végez a mezőgazdaság területén, és szívesen társulna megbízható céggel az eredményesség érdekében? Tisztában van vele, hogy a lenmag, tökmag mennyire keresett termékek? Felhasználásuk változatos, akár gyógyhatású készítmények is gyárthatók ezekből a nagyszerű növényekből. Érdemes társulni egy tapasztalt, termeltetéssel foglalkozó szolgáltatóval, akik vállalják a magas minőségű előállítást.

A magok igazi kincsek, rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez. Emésztési problémáink, stresszes életvitelünk, és számos más negatív tényező ellen hatékonyan tehetünk, ha értékes tápanyagokat tartalmazó magokat viszünk a szervezetünkbe. Ha a mezőgazdaságban is érdekeltek vagyunk, sok embernek segíthetünk, és sikeres vállalkozást vezethetünk, ha lenmag, tökmag, és más vetőmagok termeltetésével foglalkozunk. A lenmag, tökmag, és még számos hasonló növény egyedülálló összetevőkkel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak egészségmegőrzési célokra. A lenmag vitaminokban és ásványokban gazdag, így a konyhánk értékes alapeleme lehet. A tökmag gazdag E vitaminban és szelénben, fokozza szervezetünk ellenálló képességét, valamint szellemi teljesítőképességünket is. Lehetőségünk van arra, hogy társuljunk egy tapasztalt, színvonalas szolgáltatást nyújtó céggel. Így könnyíthetünk munkálatainkon, és elegendő idő jut a termeltetést érintő minden részfeladat ellátására.

Magas minőségű vetőmagok, és lenmag, tökmag előállítását vállaljuk a HUNGARO-FARM Kft. munkatársaiként. Bármilyen vetőmag megbízható termeltetése céljából számíthat a segítségünkre. Érdemes kiemelt figyelmet fordítania a lenmag, tökmag előállítására is. Már a vetést megelőzően támogatjuk a munkálatokban. Részletesen informáljuk a termeltetési technológia lépéseiről, a fontos tudnivalókról. Ennek köszönhetően biztos lehet a minőségi termésben. Igénybe veheti helyszíni szaktanácsadásunkat, amikor bátran felteheti kérdéseit. Vetést megelőző talajvizsgálattal, rendszeres ellenőrzésekkel, és kifogástalan vetőmagok, lenmag, tökmag előfinanszírozásával biztosítjuk az eredményességet. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.hungarofarm.hu weboldalunkon!

Járuljon hozzá az egészséges táplálkozáshoz a gyógyhatású készítmények alapanyagainak előállításával! Működjön együtt vetőmagok termeltetésével foglalkozó, megbízható cégünkkel, és legyen eredményes! Felmerülő kérdéseivel és ötleteivel forduljon hozzánk a 06-1-3889355 –ös telefonszámunkon!