Telekommunikáció

Fedjen le kevesebb bázisállomással nagyobb területet az LTE450-nel!

Egyre nagyobb területen kell megoldania a mobilhálózat lefedettségét? Biztonságos megoldást keres annak érdekében, hogy megfelelő gyorsaságú és kiváló minőségű legyen a kommunikáció? Ha megismeri és alkalmazza az LTE450 technológiát, minden szempontból elégedett lehet, mert költséghatékonyan és nagy sávszélességgel biztosíthatja a hálózatot.

A gyors ütemben történő fejlődés más ipari területekhez hasonlóan a kommunikációs eszközök terén is megfigyelhető. A korábbi években megjelenő ipari routerek és hasonló készülékek lehetővé tették a nagy távolságok közötti kapcsolatfelvételt. A mai napig folyamatos változáson megy keresztül a különböző eszközök korszerűsítése. Már lehetőségünk van olyan szolgáltatás igénybevételére is, amely gazdaságosan, mégis nagy sávszélességgel biztosítja a mobil hálózat működését. Erre a célra szolgál az LTE450 technológia.

Megbízható, professzionális kommunikációs megoldások céljából készséggel állunk rendelkezésére az Intelliport Solutions Kft.-nél. Komplex szolgáltatást nyújtunk a korszerű eszközök fejlesztésétől az alkalmazásukig. Nem csak az országon belül, hanem külföldön is biztosítjuk a lehető legjobb rendszerek kiépítését. Biztonságos mobilkommunikációs hálózatok igénye esetén a legjobb helyen jár. Az LTE450 technológiával lehetővé tesszük a költséghatékonyan üzemeltethető, ugyanakkor nagy sávszélességű mobilhálózatot. A nagy területek lefedését sokkal kevesebb bázisállomással valósíthatja meg. Az LTE450 technológiához szükséges megbízható berendezéseket kivétel nélkül biztosítjuk. Az ipari router, a modem, és minden más, nélkülözhetetlen szerkezet rendelkezésére áll. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról és az LTE450 alkalmazásának előnyeiről a www.intelliport.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa a megfelelő kommunikációs lefedettséget megbízható LTE450 technológiával! Oldja meg egyszerűen, kevés bázisállomás működtetésével a nagyobb területek hálózattal való lefedését! Alkalmazzon magas minőségű ipari routereket és egyéb eszközöket a mi segítségünkkel! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-437-5200-ás telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@intelliport.hu e-mail címünkre!