Üzletistart

Diákszövetkezet Budapesten: Vállalj diákmunkát legális keretek között!

budapesti diákszövetkezet

A diákmunka vállalása számos szempontból ideális a középiskolában és a felsőoktatásban tanulók számára, hiszen rugalmasan osztható be az időnk, így a hétvégékre, a lyukas napokra, vagy épp a hosszabb szünetekre, például a nyári szünetre időzíthetjük be a munkát. Emellett lehetőséget biztosít, hogy kicsit megtapasztaljuk, milyen is helyt állni, ráadásul úgy, hogy még pénzt is kereshetünk mellé. De nagyon fontos, hogy legális keretek között vállaljunk munkát, hogy később emiatt ne érhessen minket kár. Ha éppen munkát keresel suli mellé, ismerd meg egy budapesti diákszövetkezet szolgáltatásait!

A diákmunkák rendkívül sokrétűek lehetnek, például:

– Irodai munka

– Adminisztratív munka

– Könnyű fizikai munka

Ha a fentiek valamelyike iránt érdeklődsz, és szeretnél valóban legális keretek közt, rugalmas időbeosztással és jutányos fizetésért dolgozni, fordulj olyan budapesti diákszövetkezethez, ahol mindezt megkaphatod! Ehhez csak az kell, hogy 16-25 év közötti nappali tagozatos diák legyél, TAJ-számmal és diákigazolvánnyal rendelkezz.

A Pink Szolgáltató Iskolaszövetkezet segítségével valóban legális kereteken belül, rugalmas időbeosztással és jó fizetésért cserébe vállalhatsz diákmunkát! Nagy múltú budapesti diákszövetkezetünk állandó munkalehetőséget biztosít a középiskolákban és az egyetemeken tanulók számára, így nem kell rászorulnod a szülők segítségére, hiszen Te magad keresheted meg zsebpénzedet budapesti diákszövetkezetünkön keresztül!

Amennyiben szeretnéd megismerni aktuális munkalehetőségeinket, és hogy miként válhatsz budapesti diákszövetkezetünk teljes jogú tagjává, látogass el a www.pinkdiak.hu internetes oldalra, ahol böngészhetsz bowling klubos, mozis és adminisztratív munkáink közül akár bruttó 1200 Ft-os órabérért!

Ha további kérdésed adódna, vagy szeretnél személyesen is kapcsolatba lépni budapesti diákszövetkezetünkkel, vedd fel velünk a kapcsolatot a 06 70 239 0554-es telefonszámon, vagy pedig e-mailen keresztül, a czenki.beata@pinkdiak.hu címen, szívesen segítünk!