Szállítmányozás

Csomagküldés Olaszországba: gyűjtőfuvar heti három alkalommal!

Olaszországban élő rokonai vagy barátai számára szeretné egyszerűen megoldani a tárgyak, ajándékok és egyéb csomagok küldését? Ilyen esetekben elsődleges szempont a költséghatékonyság, valamint a pontosság, nem is beszélve a biztonságos szállításról, hogy a küldött vagy várt csomagok épségben megérkezzenek. Emellett a csomagküldés Olaszországba és Olaszországból akkor is nagy segítséget jelenthet, ha termékeket rendelnénk onnan, vagy, ha tőlünk rendelnek, és költséghatékony megoldást keresünk a szállításban.

Ha olaszországi csomagküldési szolgáltatásokat keres, ismerje meg a nagy múltú Atitalia Trans Kft. tevékenységét! Több éve működő cégünk hetente három alkalommal segít a gyűjtőfuvarozásban és az olaszországi csomagküldésben, modern, karbantartott járművekkel, alacsony árakkal és a munkánkra vállalt biztosítással. Szolgáltatásainkat bátran ajánljuk azoknak, akik Olaszországban élő barátok vagy rokonok számára küldenek rendszeresen csomagot, de természetesen az Olaszországból való szállítás esetén is segítünk.

Munkatársaink Budapestről indulva segítenek az olaszországi csomagküldésben, és megállunk többek között Veronában, Parmában, Modenában, Bolognában, Firenzében, Pratoban, Pistoiaban és Livornában, de egész Olaszország területén vállalunk lerakodást. Sofőreink folyékonyan beszélnek olaszul, így a különféle kommunikációs kérdésekben is segítünk, ha szükség van rá. Olaszországi csomagküldési és gyűjtőfuvarozási szolgáltatásaink mellett In Time fuvarozással is foglalkozunk az EU egész területén, ami kiváló választást biztosít a külföldre is kézbesítő webáruházak számára. Akár egynapos expressz szolgáltatásainkat 1.500 kilogrammos súlyig vállaljuk a megbízást.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését olaszországi csomagküldési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és bővebb információra van szüksége, látogasson el a www.atitalia.eu internetes oldalra, ahol részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról. Egyéb kérdés vagy ajánlatkérdés esetén várjuk jelentkezését a 06-30-963-4563-as telefonszámon és az atitalia@hotmail.hu e-mail címen!