Építőművészet

Alakítson ki igényes belső teret egyedi üzletberendezéssel!

Alakítson ki igényes belső teret egyedi üzletberendezéssel!

Alig várja, hogy megnyissa üzletét? A berendezés megtervezése és kivitelezése előtt áll? Érdemes körültekintően, elegendő idő ráfordításával végezni a teendőket, ugyanis csak így lehet maximálisan elégedett a végeredménnyel. Az üzletberendezés beszerzése nagy odafigyelést igényel. Nem érdemes a tömeggyártott elemek közül választania, hiszen lehetősége van egyedi bútorok készítésére.

Üzletünk nyitása előtt számos feladat vár ránk. A belső terek kialakítása, a reklámeszközök kiválasztása, az árukészlet biztosítása és a munkatársak megfelelő felkészültsége mind elengedhetetlenek. Fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk az üzletberendezés módjára, mert hiába rendelkezünk lenyűgöző kínálattal, ha nem elég színvonalas az üzlet berendezése. A 3D látványtervezés által teljes képet kaphatunk a kialakításról, és az egyedi bútorok készítését megelőzően változtathatunk a terveken.

Igényei szerint készült, praktikus, egyedi bútorokkal gazdagodhat, ha a Protoszer Bt. munkatársaira bízza az üzletberendezés tervezését és gyártását. A tömeggyártott elemek helyett különleges eszközökkel rendezheti be helyiségeit. Elképzeléseinek megfelelően, magas minőségű anyagok felhasználásával végezzük munkánkat. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így a felmérést, a tervezést, a gyártást, valamint a szállítást is ránk bízhatja. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy harmonikus és praktikus környezet fogadja. 3D látványtervezési technológiát alkalmazunk, így megtekintheti az üzletberendezést, mielőtt megvalósul az egyedi bútorok készítése. Segítünk a legideálisabb anyagok kiválasztásában, hogy minden szempontból elégedett legyen a későbbiekben is. Szerezzen bővebb információt cégünkről a www.design-asztalos.hu weboldalunkon!

Használjon olyan üzletberendezést, amivel tökéletesen elégedett! Igényelje az egyedi bútorok készítését nálunk, hogy stílusos, az adottságokhoz igazodó elemek kerüljenek a helyükre! Egyedi bútorok tervezése és gyártása céljából vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-517-8108-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az ltdbutor@gmail.com e-mail címünkre!