Üzlet

A munkavédelmi kockázatértékelés feladata

munkavédelmi kockázatértékelés

A munkavédelem iparága a szervezett munkavégzésre vonatkozó valamennyi biztonsági és egészségügyi következményeket vizsgálja, és a megfelelő előkészületek, illetve eszközök biztosításával segít minimálisra csökkenteni azok valószínűségét. Számos olyan iparág van, ahol törvényileg kötelező a munkavédelmi felülvizsgálat biztosítása bizonyos időközönként, valamint az oktatások biztosítása a dolgozók számára. Fontos része a munkavédelmi kockázatértékelés, amely alapos felülvizsgálat ezekkel a tényezőkkel kapcsolatban.

munkavédelmi kockázatértékelés során minőségileg és mennyiségileg kerül értékelésre a munkavállalók biztonságát és egészségét veszélyeztető valamennyi kockázat, valamint az, hogy az adott munkahely milyen mértékben felel meg az előírásoknak. A munkavédelmi kockázatértékelésnek teljes körűnek és átfogónak kell lennie, elemeznie kell a munkaeszközöket, a veszélyes anyagokat, a munkaköröket és a munkafolyamatokat annak érdekében, hogy valamennyi egészséget és biztonságot kockáztató tényezőt fel tudjunk tárni, és minimálisra tudjuk csökkenteni azok veszélyeit.

Amennyiben vállalkozása számára éppen átfogó munkavédelmi kockázatértékelési szolgáltatásokat keres, ismerje meg a nagy múltú Munkavédelem Képviselet szolgáltatásait! Cégünk több éves szakmai tapasztalattal és felkészült munkatársakkal segít a munkakörülmények és eszközök alapos felmérésével elkészíteni a munkavédelmi kockázatértékelést, és szakszerűen dokumentálni azt. Segítségünkkel jelentősen javíthat vállalkozása munkakörülményein és a munkavállalók biztonságán. Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásaink mellett akkor is segítünk, ha tűzvédelmi segítségre van szüksége munkahelyén, intézményében vagy társasházában.

Ha szeretne többet megtudni munkavédelmi kockázatértékelési és egyéb szolgáltatásainkról, látogasson el a www.munkavedelemkepviselet.hu internetes oldalra, ahol átfogó képet kaphat szolgáltatásainkról! Ha kérdése van vagy bővebb információt kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-775-9701-es telefonszámon és az info@munkavedelemkepviselet.hu e-mail címen!